در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

از 79 تا 82 جایی کار میکردم که پس از اینکه اخراج شدم به اداره کار شکایت کردم که حکم به بازگشت دادند که در نهایت پس از چند ماه با توافق جدا شدم،

آیا الان میتوانم با استناد به همان حکم جهت گرفتن حق بیمه از کارفرما شکایت کنم ؟ و از انجا که محل کارم ان زمان تهران بوده و بنده شهرستان می باشم میتوانم از طریق شهرستان اقدام کنم ودرصورتی که باید ازطریق تهران اقدام کنم چه باید بکنم وبهکجا مراجعه کنم محل کارم شمیرانات بوده وحکم صادره هم از اداره کار شمیرانات می باشدوایا از انجا که کارفرمافامیل بوده برای رودررو نشدن در این خصوص می توانم وکیل بگیرم ؟

با تشکر واحترام
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما می توانید از محل زندگی خود در شهرستان درخواست ادعای سابقه نمایید و مدارک و مستندات شامل رای اداره کار قبلی ، فیش و حکم حقوقی ، پرینت حساب بانکی ، لیست حضور و غیاب ، استشهاد همکاران و ... خود را پیوست نمایید تا شعبه تامین اجتماعی شمیرانات رسیدگی نماید راه دوم مراجعه به اداره کار شمیرانات و طرح ادعای سابقه و اخذ رای ماده 148 قانون کار میباشد. می توانید از وکیل هم استفاده نمایید.