در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید

بنده ازکارافتاده کلی وحداقل بگیرتامین اجتماعی هستم

میخاستم خواهش کنم میزان حق اولاد و عائله مندی ومسکن و.......مستمری بگیران درسال 98  مشخص شده واگر جواب مثبت میباشد بنده حقوقم 1265 هزارتومان درسال 97 بوده لطفا بفرمائید دریافتی حقیر درسال98چقدر میشود

باکمال تقدیروتشکر از کارشناسان محترم
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

نحوهدافزایش مستمری تامین اجتماعی در سال ۱۳۹۸ برای حداقل بگیران مستمری معادل ۳۶.۵ درصد به میزان ماهیانه ۱۵۱۶۸۸۱۰ریال وبرای سایر سطوح مزدی به مستمری پایان اسفند ۹۷ معادل ۱۳ درصد به علاوه مبلغ ۲۶۱۱۴۷۰ریال اضافه می گردد.