در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در سال 98 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

در صورتی که سابقه بیمه شما 20 سال یا بیشتر باشد براساس ماده 119 قانون تامین اجتماعی حداقل حقوق شما معادل حداقل حقوق اعلامی وزارت کار می باشد

در صورتی که سوابق بیمه شما کمتر از 20 سال باشد به همین نسبت تغییر خواهد کرد برای مثال در صورتی که 10 سال سابقه بیمه داشته باشید حداقل معادل یک سوم (10 روز حقوق) حداقل حقوق ماهانه تعلق می گیرد

 جدول کامل حقوق و مزایا در سال 98