در سازمان تامین اجتماعی توسط (140 امتیاز)
سلام برادرخانم بنده بعدازفوت پدرخانمم ازطریق یک هکتارزمین کشاورزی که ارثیه میباشدبدونه داشتن کارفرماچندسالیست که خودرا بیمه تامین اجتماعی کرده وتاحدی که میدانم تقریبارابطه ایی کارش را جلو برده وحتئ بجای پدرمرحومش امضاکرده میخاستم سوال کنم که آیا این کارش قانونی است ویاخیر وآیا بعدا برای وراث مشکلی پیش نمیاد

اگر نیازبه کاری هست لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

کار ایشان غیرقانونی است، چرا که کارفرما وجود خارجی ندارد و بدین سبب اثبات رابطه مزدبگیری قابل اثبات نیست و بیمه های واریزی نیز  مصداق ماده ۹۷ قانون تامین اجتماعی است که به صراحت تصریح می دارد:

«هرکس به استناد اسنادو گواهی‌های خلاف واقع یا با توسل به عناوین و وسایل تقلبی‌از مزایای مقرر در این قانون به نفع خود استفاده نماید یاموجبات استفاده افراد خانواده خود یا اشخاص ثالث را از مزایای‌مذکور فراهم سازد به پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر خسارات‌وارده به سازمان قانون تامین اجتماعی خدمات درمانی یا این سازمان و درصورت تکرار به حبس جنحه‌ای از  ۶۱ روز تا شش ماه محکوم خواهدشد».

- جعل امضای کارفرمای متوفی جرم است و پیگرد قانونی دارد.