در بیمه حوادث توسط
با سلام وخسته نباشید.

آیا زنی که شوهرش در اثر حادثه فوت شده باشد می تواند دیه بیمه آزاد و بیمه حوادث ساختمان را باهم دریافت کند؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

دوست عزیز متوجه سوال شما نشدم. دیه بیمه آزاد منظورتون بیمه تامین اجتماعی هست ؟  اگر پاسختون مثبته باید عرض کنم بیمه تامین اجتماعی دیه پرداخت نمیکنه و فقط برقراری مستمری اونهم با توجه به شرایط موجود رو بر عهده داره.

پرداخت دیه به عهده کارفرما می باشد که در صورتیکه بیمه نامه معتبر مسئولیت ساختمانی داشته باشند، توسط بیمه مسئولیت قابل پرداخته.

موفق باشید