در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام دادگاه رای غیابی صادر کرده که ابلاغیه قانونی بوده

میشه بعد ۴۰ روز حکم رو اجرا کرد یا برای اجرا باید ضامن معرفی کنم؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام

درصورتی که حکم غیابی صادر شده و ابلاغ نیز قانونی ست بعد از اتمام مدت واخواهی و تجدیدنظر جهت اجرا باید وثیقه یا ضمانت جهت خسارت احتمالی بابت اجرای حکم غیابی در قسمت اجرا تودیع گردد.
سوال شده خرداد 23, 2019 در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز) آیا دریافت دیه از بیمه ایران وقتی رای کیفری است تفاوتی دارد ؟