در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
در شرکت ما کارفرما مبلغی حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ تومان هزینه ناهار از حقوق ما کسر می کند.

با توجه به اینکه اولا هیچ وقت ۳۰ روز  کامل در ماه به کارگر ناهار نمیدهد و چند روزی شامل مرخصی و تعطیلی است و ثانیا یک وعده غذا حق کارگر است آیا میتوان شکایت کرد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام اگر در قرارداد کار قید گردیده که وجه غذا از حقوق شما کسرگردد وشما هم پذیرفته اید کسر وجه غذا  وبر اساس تعداد وعدهای صرف شده قانونی می باشد.