در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

ارگان ما نیمه دولتی است. ساعت کاری از 7 صبح تا 2.5 بعد از ظهر است و روز های پنج شنبه از ساعت 7 تا 6.5 ظهر است. قرار است پنج شنبه ها تعطیل شود و از شنبه تا چهارشنبه ساعت کاری بشود 7 تا 3.5 بعد از ظهر. سوال این است که آیا باید ناهار بدهند در پنج روز هفته یا خیر؟ در قانون چه امده است؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
غذای پرسنل درقانون کار باتوجه به عرف کارگاه ها متغییر میباشد وهیج الزامی برای کارفرما نداشته است