در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

سوال-1- آیا کارفرما میتواند حق بیمه را کمتر حقوق پرداختی  که به کار گر پرداخت میکند به بیمه پرداخت کند (عدم تطابق بیمه پرداختی با حقوق )؟

سوال -2- آیا کارفرما میتواند حق بیمه را نسبت به سال قبل به بیمه پرداخت کند درصورتیکه هر سال افزایش حقوق اعمال میگردد به عنوان مثال( بر اساس فیش حقوق سال 97مبلغ  5 میلیون تومان پرداخت کرده ولی سال 98 بر اساس فیش 98 میبایستی 5 میلیون و پانصد باید بیمه پرداخت میکرد ولی4 میلیون تومن به بیمه پرداخت کرده ) آیا این از نظر بازرسین بیمه قابل قبول است ؟ و کارفرما حق چنین کاری دارد؟

باتشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام کارفرما باید براساس حقوقی که پرداخت میکند باید حق بیمه رو به همان نسبت واریز کند اما کارفرما نمیتواند از حداقل حقوق قانونی همان سال کمتر پرداخت کند