در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

اگر شخصی به صورت پاره وقت مشغول به کار باشه مثلا در ماه 15 روز بیمه براش ردبشه و بخواد بیمه زنان خانه دار هم بشه امکانش هست یانه؟ برای اینکه سابقه ام کامل باشه.

و اینکه ایا بیمه عمر بهتر است یا بیمه زنان خانه دار؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

تداخل بیمه اجباری و بیمه حرف و مشاغل آزاد منع قانونی ندارد و شما می توانید بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 12 درصد واریز نمایید لازم بذکر است این امر نیاز به اخذ مجوز شعبه مربوطه از سازمان دارد لذا :

چنانچه بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد در حین بیمه پردازی مشغول کار در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی گردند و کارفرما جهت آنها لیست حق بیمه به سازمان ارائه دهد و بصورت بیمه اجباری بیمه گردند سوابق آنها وفق بند 14 دستور اداری 5015/81 مورخ 79/1/7 معتبر بوده و تا مادامیکه حق بیمه خود را در مهلت مقرر پرداخت نمایند بیمه پردازی انها بلامانع میباشد.

بیمه عمر پیشنهاد نمیگردد.