در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام بیمه تکمیلی درمانم مربوط به بیمه ایران هست و بیمه اول هم تامین اجتماعی

برای دریافت هزینها یی مثل ویزیت، ازمایش،دندانپزشکی ،و عینک و ... چه مدارکی نیاز هست؟ ترتیب مراحل اگه داره ذکر کنیدلطفا.

حداکثر تا چه مدتی میشه مدارکو ارائه کرد؟

و اینکه شرکتی که کار میکنم کارکنان را بصورت گروهی بیمه کرده حالا  برای دریافت هزینها باید به همون مرکز طرف قرارداد با شرکت مراجعه کرد یا نه هر نمایندگی و شعبه ای از بیمه ایران در سراسر کشور میشه مدارک هزینه (ویزیت عینک و ..) را ارائه کرد؟ چه مدت طول میکشه هزینهایی که  انجام شده به حسابم واریز بشه؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

دوست عزیز به مراکز طرف قرارداد شرکت بیمه ای مربوط مراجعه  بفرمایید فقط فرانشیز رو پرداخت میکنید و در صورت اینکه طرف قرارداد نباشند مراکز درمانی تایید پرداخت و اصل نسخه به اضافه ریپود ازمایش یا سونو و......غیره  رو برای دریافت خسارت به مرکز خسارت شرکت بیمه ارسال بفرمایید برای اطمینان بیشتر از نماینده مریوط شرایط استفاده از بیمه نامه رو درخواست بدهید .مریم ارفعی