در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده دو بیمه تکمیلی دارم. یک عمل جراحی انجام دادم که پس از ارایه پرونده بیمارستان، بیمه تکمیلی اول (بیمه پارسیان) بخشی از هزینه آن را پرداخت کرد ولی از دادن صورت حساب و پرونده برای اینکه به بیمه مکمل دومم ارایه دهم طفره میرود.

آیا میتوانم از آنها به خاطر اینکار به بیمه مرکزی شکایت کنم؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... پیشنهاد میکنم ابتدا از طریق مقامات مافوق شرکت مذکور درخواست خود را مطرح کنید در صورت عدم دریافت پاسخ قانع کننده میتوانید از طریق واحد رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی اقدام کنید.