در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا میتوان همزمان از دو بیمه تکمیلی استفاده کرد ؟
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اگر شما چند بیمه تکمیلی دارید از همه اونها میتونید استفاده کنید ؛ اما نه به طور همزمان.
راهکارش اینه که از بیمه ای که سقف پرداخت بیشتری داره معرفی نامه بگیرید. با اون معرفی نامه بستری میشید و اگر هزینه درمان بیشتر از سقف معرفی نامه باشه از جیب پرداخت میکنید/
موقع ترخیص باید پرونده پزشکی و صورت حساب رو بگیرید. توی اون پرونده نوشته شده که هزینه شما چقدر شده و بیمه گر اول چقدرش رو پرداخت کرده و چقدر شما پرداخت کردید.
شما این پرونده رو به بیمه گر دومتون میبرید و باقی مونده اون رو البته باز تا سقف تعهد بیمه گر دوم، از اونها دریافت میکنید.
اگر بیمه گر سوم هم دارید طبق همین روال بعد از بیمه گر دوم سراغ اونا برید .
ولی دو تا بیمه همزمان معرفی نامه یا خسارت به شما نمیدن، چون مدارک هزینه بیمارستان رو میخوان که اون هم فقط و فقط یک نسخه توسط بیمارستان صادر میشه . یعنی حتی اگر شما 10 تا معرفی نامه هم به بیمارستان ببرید بیمارستان فقط یکیش رو قبول میکنه
توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر من دوتا بیمه تکمیلی دارد من قبلا این کار را کردم و بیمه تکمیلی قبول نکرد گفت باید خودت هزینه را نقدی پرداخت میکردی و از بیمارستان دو فاکتور می گرفتی و برای هر کدام جدا گانه میاوردی حتی به دفتر مرکزی بیمه سامانه شکایات هم زنگ زدم و همین را گفتن
سوال شده شهریور 23, 2018 در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز) آیا می توانم به علت عدم تحویل پرونده درمان توسط بیمه تکمیلی برای ارائه به بیمه گر دوم شکایت کنم ؟
توسط (8,540 امتیاز)
شما میتوانید از هر چند بیمه ای که داشته باشید استفاده کنید که در اینصورت بیمه گر اول و دوم و سوم و ... تشکیل میشود