در سختی کار و مشاغل سخت توسط
کارگری اگه حق حقوق خود را از کارفرما بگیرد بعد چهار سال اگه سختی کارش تاید شود و۱۷ سال در گارگاه باشد فیش بیمه را کارفرما پرداخت نکند چکار کنم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باید با در دست داشتن مدارک کافی و لازم از قبیل:

1-اصل و کپی دفترجه بیمه

2-اصل و کپی تاییدیه سختی شغل

3-اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید خود سازمان تامین اجتماعی به حساب بدهی کارگاه مربوطه گذاشته و در زمان و شرایط مقرر وصول خواهد شد

و اما

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید