در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

اینجانب مدت 18ماه مدت خدمت سربازی خود را درجبهه سپری نمودم و تاییده آن را از ستاد گرفته ام با توجه به استناد بند 2  ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری مدت 13 ماه نیم از حضور درجبهه بصورت داوطلبانه در نظر گرفته شده است

سوال - آیا برای محاسبه سخت و زیان آور این 18 ماه ملاک محاسبه است یا علاوه بر این 18 ماه مدت حضور داوطلبانه یعنی 13 ماه به این مدت اضافه میگردد (ناگفته نماند که قبلا رای کمیته بدوی سخت و زیان آور را هم گرفته ام) نحو محاسبه این ایام چگونه است

آیا 31 ماه مورد قبول است یا همان 18 ماه ؟

ممنون از راهنمایی جنابعالی
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مدت حضور در جبهه شما به هر مدت به یک و نیم برابر محاسبه و لحاظ می شود.در واقع 13 ماه در درون 18 ماه قرار دارد و به آن اضافه نمی شود. بند 2 ماده 68 مختص شما نبوده و مربوط به کارمندان دولت است.