در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام

سوالم درمورد شخصی هست که سی سال بیمه اجباری نانوایی بوده ودرحین این سالها ازبیمه بیکاری هم استفاده کرده آیابه این شخص سازمان تامین اجتماعی درموقع بازنشستگی پاداش پایان کارمیدهد واینکه اگه پاداش میدهد آیادرطول این سالها ازبیمه بیکاری استفاده کرده ازاون پاداش کسرمیشود

چون من شنیدم که میگن مبلغ بیمه بیکاری همان پاداشی است که آخرسرمیخواهندبدهندرا دراین مدت خورد خورد میدهندودرآخرازمبلغ اصلی کسرمیشودآیااین مطلب درست است لطفا صراحتا جواب دهیدخیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

- پاداش حسن خدمت از سوی کارفرما پرداخت می گردد، نه سازمان بیمه ای!

- مقرری بیمه بیکاری ارتباطی با پاداش حسن خدمت نداشته، صرفاً خدمتی بیمه ای و حمایتی اجتماعی است که به موجب ماده 29 قانون اساسی و قوانین  هم راستا با آن به کارگرانی که شغل را از دست می دهند، پرداخت می گردد.