در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من سال ۹۲ از همسرسابقم جدا شدم ومستمری پدرمو میگیرم.هم پدر وهم مادرمو ازدست دادم .همسر سابقم به خاطر شرایط زندگیم هراز گاهای به منزلم میاد و به خاطر شرایط اجتماعیم در جایی که زندگی میکنم نگفتم جدا شدم به خاطر همین همسر سابقم هراز گاهی به منزلم میادما فامیل نزدیک هم هستیم  .

ما جداییمون به خاطر بچه دار نشدنمون بوده .از وقتی برای طلاق صوری شنیدم که گفتن برای تحقیق میان ما هیچ صیغه ای نکردیم وبرای اینکه بچه دار نمیشیم جداشدیم ولزومی  به صیغه کردن ندیدیم ایا اگه ماموری که برای تحقیق بیاد و چون من نگفتم جداشدم باعث قطع مستمریم میشود .ممنون میشم بگین که اگه راه قانون داره برای اثبات این کار که به تامین اجتماعی رجوع کنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

 برابر مقررات موجود، طلاق نامه یک سند قضایی و معتبر است و هیچ گزارش و بازرسی نمی تواند مفاد آن را نسخ نماید، گر چه در حال حاضر شعب تامین اجتماعی بر اساس بازرسی بازرسان خود، و گواهی چند نفر از محل سکونت یا بستگان و جلسه هسات مدیره سازمان، اقدام به قطع مستمری می نمایند، اما این اقدام غیر قانونی است و از طریق محاکم قابل پیگیری است.