در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من مستمری بگیر هستم که هم پدر ومادرمو ازدست دادم وهم مطلقه هستم .

گفتن قانونی اومده چون طلاق صوری زیاد شده برای بازرسی میان .راستش من اصلا به همسایه هام نگفتم جداشدم وهمسر سابقم هم ماهی یک یادوبار میاد واجاره منزلمم میده.

به خاطر شرایطم نمیتونم بگم که مطلقه هستم .اگه بیان وهمسایه ها بگن که همسر داره واگه حقوقم قطع بشه واقعا نمیدونم چکار کنم .
ممنون میشم راهنماییم کنید که همچین اتفاقی افتاد چگونه ثابت کنم که ما باهم هیچ نسبتی نداریم وواقعا نمیخوام همسایه ها بدونم مطلقه هستم واقعا شرایط روبرو شدن با اینکه بفهمنو ندارم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام نظر بازرس سازمان تامین اجتماعی در این موضوع فصل الخطاب است