در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا شخصی که قبلا بیمه مشاغل آزاد بوده است و اکنون در خارج از کشور زندگی می کند و پاسپورت کشور دیگری را دارد، می تواند در ادامه سوابق قبلی برای خود بیمه مشاغل آزاد رد کند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

این شخص می تواند در کشور محل اقامت خود به کارگزاری رسمی تامین اجتماعی مراجعه و بیمه پردازی خود را با عنوان بیمه ایرانیان خارج از کشور ادامه دهد.

را ه حل دیگر اینکه؛ چنانچه از آخرین بیمه پردازی وی 9 ماه نگذشته و از آخرین بیمه پردازی به قبل، یک سال سابقه بیمه معتبر جهت انعقاد قرارداد بیمه اختیاری داشته باشد، می تواند شخصی را به رسماً به وکالت از خودجهت انعقاد قرارداد بیمه اختیاری معرفی نماید.