در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
سلام لطفا بفرمائید حداقل حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی چقدرمیباشد و آیا حق اولاد و عاعله مندی و حق مسکن بازنشستگان هم نسبت به سال ۹۷ تعقیرکرده است یاخیر

پیشاپیش ازراهنمائیهای شما سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

مبلغ مستمری بازنشستگان در سال 98 هنوز ابلاغ نگردیده است لیکن با توجه به حداقل دستمزد کارگران احتمالا حداقل دستمزد مستمری بگیران در سال 98 مبلغ 15168810 ریال خواهد بود . همچنین سایر آیتم های حقوقی نیاز در سنوات گذشته اضافه گردیده است امکان تغییر وجود دارد.