در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام خانم ۵۵ ساله با ۱۱ سال سابقه بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی هستم اکنون بازنشسته بشوم مستمری بنده حدودا چقدر است و شامل چه مزایا(آیتم های فیش حقوقی)  است که مبلغ مستمری من بیشتر شود؟امسال۱۳۹۷ طبق حداقل حقوق ۱۱/۱۱۲/۶۹۰ حق بیمه پرداخت کردم

2_آیا حق مسکن ۱۰۰هزار تومن و بن خواربار ۱۹۰هزار تومن به منکه با کمترین سابقه (11سال) بازنشسته میشم به حقوق بازنشستگیم اضافه میشه؟

حق ممنون میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بن و حق مسکن جهت بیمه شدگان اجباری میباشد و بیمه زنان خانه دار مشمول قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد میبشد و در صورت بازنشستگی با این نوع بیمه سرانه درمان از حقوق شما کسر خواهد شد و مشمول فرانشیز خواهید بود و حقوق شما در سال 98 با 11 سال سابقه حدود 600 هزارتومان خواهد بود که البته سرانه درمان کسر میگردد.