در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید

عذر خواهم حالا که نرخ دیه 98 اعلام شده است

چند سوال برایم پیش آمده است که متشکر میشوم اگر راهنمایی کنید

1- این جراحات مربوط به یک پرونده آدم ربایی با مضمون ضرب و جرح عمدی و تهدید به قتل هست که پرونده هنوز در جریانه و حکم و رای اعلام نشده و دیه ایی بریده نشده و جلسات وقت نظارت متهمین هر یک ماه یک بار در شعبه بازپرسی اجرا میشود

حالا میخواستم ببینم آیا دیه این پرونده به نرخ سال 98 محاسبه میشود ینی همون عبارت دیه یوم الاادا

2- اگر آری ممنون میشم به نرخ سال 98 و با توجه به عکس های درج شده بگید که مبلغ دقیق دیه چقدر میشود با این افزایشات

مدیر سایت:  در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال سوم: روند رسیدگی به پرونده آدم ربایی و ضرب و جرح عمدی و تهدید به قتل به چه صورت است ؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات فوق معادل 13 درصد دیه کامل و 3هزارم دیه کامل به تاریخ روز تادیه در حق شما ثابت است.

دیه به نرخ سال 98 برابر 35 میلیون و 910 هزار تومان  می باشد