در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده تو تصادف دماغم شکست و چند جام زخم و کبود شد استخوان بینیم شکست و غزروف وسط بینیم که بین دو تا سوراخ بینیه کج شده از داخل یعنی یکی از سوراخای بینیم از داخل کوچیکتر شده

سوال من اینه چون چند جا دیدم دیه شکستن استخوان و غزروف جداست ممکنه بابت جفتش دیه بدن یا بابت غزروفه ارش بدن؟ دیه ام چقدر میشه

شکستگی بینی زدن دامیه

حارصه پیشانی دو تا دست و پای چپ

میشه بگین چقدر میشه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلاامتی برای شما دارم

مطابق رای وحدت رویه 761 هیات عمومی دیوان عالی کشور :

دیه شکستگی بینی 10درصد می باشد مگر به قسمتهای دیگر اسیب رسیده باشد که برای ان ارش تا 2درصد درنظر گرفته میشود

دامیه بینی 2 درصد

حارصه پیشانی 1 درصد

حارصه دست و پا جمعا 1.5درصد