در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
با سلام.

در خونه مون خوردم زمین دستم شکست رفتم دنبال دوا و درمان و بعدش از طریق بیمه عمرم اقدام به دریافت هزینه های پزشکی کردم.

پس از مراجعه به سازمان بیمه دیدم که مبلغ 50 هزارتومان بابت فرانشیز کسر شده است.در صورتی که طبق قراردادی که بستیم نوشته اند "فرانشیز این پوشش معادل 10 درصد هزینه پزشکی تایید شده و حداقل 500000 ریال می باشد.چنانچه بیمه شده از سهم سایر بیمه گران استفاده نماید ، معاف از فرانشیز خواهد بود.

با توجه به این که من بیمه تامین اجتماعی نیز داشتم پس نباید فرانشیزی کسر شود.پس از مراجعه به بیمه جهت اعتراض بیمه به بند دیگری از قرارداد استناد می کند که می گوید "هزینه پزشکی قابل پرداخت عبارت است از مبلغ مندرج در صورتحساب درمانی مربوطه و یا حداکثر هزینه پزشکی مورد تعهد بیمه گر هر کدام که کمتر باشد.

به طور مثال بابت ویزیتی که با دفترچه پرداخت شده مبلغ 30 هزارتومان بیمه 28110 تومان قبول کرده ولی برای فیزیوتراپی 300 هزار تومان با دفترچه همه آن را تقبل کرده و چیزی بابت فرانشیز کسر نکرده است

آیا بیمه درست عمل کرده؟
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام و ارادت

سوال شما در مورد بیمه تکمیل درمانه ظاهرا در بیمه های عمر هزینه های بیماریهای صعب العلاج و تنها در محصول بیمه عمر شرکت سامان ۳۰بیماری خاص برای اولین بار در ایران تا سقف ۵۰۰میلیون تومان پرداخت میشود ،اگر‌‌پوشش حوادث داشته باشید میتوانید ازش استفاده کنید .

اما در بیمه تکمیل درمان بستگی به قرارداد دارد فرانشیز تا ۳۰درصد هم کسر میشود و کسر پرداخت خسارت طبق تعرفه درمان میباشد شما به مراگز درمانی که مراجعه میکنید بپرسید طبق تعرفه نظام پزشکی هزینه رو دریافت میکنند یا خیر خسارتها طبق تعرفه پرداخت میشه الباقیشو باید خود بیمه گذار پرداخت کند .مریم ارفعی