در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

رتبه بندی و سطح توانگری شرکت های بیمه در سال 98 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

رتبه بندی شرکتهای بیمه بر اساس شرایط  و پارامترهای مختلفی صورت میپذیرد.

معمولا زمانی آن را اعلام میکنند که میزان فروش،درآمد،پرداخت خسارت،ضریب خسارت و موارد دیگری از این قبیل توسط بیمه مرکزی و نهادهای ناظر مورد بررسی  قرار گرفته باشد و این معمولا بین ماه های تیر تا آبان ماه هر سال اعلام میگردد.

بنابراین برای رسیدن به پاسخ سوال تون باید صبور باشید تا آن زمان در سال ۱۳۹۸

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام