در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید .

در صورت تصادف که هر کدام از طرفین ۵۰ درصد مقصر هستن دیه کسی که سرنشین خودرو( و نه راننده) باشه چجوری پرداخت میشه؟

ایا فقط ۵۰ درصد دیه تعلق میگیره یا کل دیه؟ و چه کاری باید انجام بدم؟

همچنین اینکه من خرداد سال ۹۷ تصادف کردم و دادگاه وقتش اردیبهشت ۹۸ هستش.

دیه بر مبنای امسال توسط بیمه پرداخت میسه یا بعد از قطعیت حکم بر مبنای سال اینده؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه شخص ثالث اعم از سرنشین خودرو مقصر یا خارج ازخودرو مقصر دیه را بطور کامل دریافت میکنند .دیه از هردو بیمه نامه پرداخت میشود

دیه به اعتبار یوم الادا بودن به نرخ سالی که پرداخت میشود محاسبه میگردد.

ضمنا راننده هر دو وسیله نیز میتوانند تمام دیه جراحات خود را بطور کامل دریافت کنن . 50 درصد از ماخذ بیمه ثالث و 50 درصد از ماخذ بیمه حوادث راننده خودرو خودشون