در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

یک تصادف پنجاه پنجاه رخ داده که در اون راننده بدون گواهینامه بوده و فوت شده

میخواسم بدونم دیه راننده فوت شده چه میزان است؟

و اینکه راننده دیگر به زندان میرود یا خیر؟

و آیا گواهینامه نداشتن یک راننده مشکلی در پرداخت دیه ایجاد میکند یا خیر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

باسلام ...بابت فوت راننده مقصر در صورت نداشتن گواهینامه هیچ خسارتی پرداخت نمیشود.

البته در خصوص ۵۰ درصد قصور شخص مقابل شرکت بیمه گر مقصر دیگر باید بمیزان ۵۰ درصد دیه یک نرد مسلمان را پرداخت نماید.

در صورتیکه راننده ای فاقد گواهینامه باشد و در یک تصادف صددرصد زیاندیده گردد تمام خسارت از بیمه نامه راننده ی دیگر قابل پرداخت است.