در دیه و بیمه خودرو توسط (420 امتیاز)
با سلام.

دوستان خوب و مهربان سلام:

برای من و فرد دیگری که با هم در ماشین سر نشین بودم و مصدوم شدیم ، قاضی پرونده رای صادر کرده اند که پس از ذکر کردن درصد ها، در 2 خط آخر نوشته اند :

در حق ....... ، ظرف دو سال تمام قمری از تاریخ حادثه صادر و اعلام می دارد . رای صادره غیابی و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این شعبه و بیست روز پس از آن قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان می باشد.

تاریخ صدور رای 23/11/97

دوستان عزیز چند ماه دیگه می تونم دیه خودم رو بگیرم؟شرکت بیمه ( طرف ما بیمه کوثر) صبر می کنه تا 2 سال دیگه دیه بده؟ یا میشه این اخر سال 97 هم دیه رو گرفت یا میره برای اواخر سال 98 ؟ آیا کاری میتونم بکنم که سریع تر این بخش های اداری یا رفت و امد ها سریع تر انجام بدم ؟

 پیشاپیش مچکرم.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر رای صادره پس از گذشت ۲۰ روز از صدور رای مصون از اعتراض بماند رای قطعیت یافته و پس از گذشت ۲۰ روز بیمه گر مکلف به پرداخت دیه به نرخ یوم الادا در حق مصدومین است .

ولی بیمه گر برای اینکه نزدیک اخر ساله و برای اینکه دیه به نرخ سال اینده پرداخت نکنه به احتمال قوی تا پایان سال باهاتون تسویه میکنه

توصیه بنده :

بعد از سپری شدن مهلت ۲۰ روزه اعتراض با رای صادره و مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده خسارت به بیمه گر مراجعه کنید