در دیوان عدالت اداری توسط (140 امتیاز)
سلام . خسته نباشید .

من یه پرونده ای دارم در اداره کار ، که هنوز بعد از گذشت بیش از هشت ماه هنوز رای هیات تشخیص  آن صادر نشده در حالی که پرونده هایی که بعد از من جلسه شون برگزار شده اعلام شده . مطمعن هستم بدون پیگیری ، رای اعلام نمیکنند ( چون کارفرما دوسته صمیمیه رئیس اداره کار هست ) . میخواستم بدونم چه مرجعی باید پیگیری کنم ؟ میتونم به دیوان عدالت اداری درخواست بدهم ؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
باسلام ، بهتر است به ریس روابط کار اداره کل ان استان مربوطه مراجعه و ضمن توضیحات روند رسیدگی پرونده ازوی ویا مسولان مربوطه درخواست تسریع در  رسیدگی به دادخواست مطروحه را نماید نماید .