در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام. من بيمه عمر بيمه ملت دارم ميخام بيمه عمر سامان بگيرم. اگه اول بيمه عمر سامان بگيرم بعد برم اون بيمه ملت بازخريد كنم اينجوري از نظر سرمايه چيزي از بيمه عمر سامان كه ميگيرم كم نميشه؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

صادقانه از حسن اعتماد شما برای ساختن آینده ای زیبا برای خود و خانواده محترم تان بسیار مشعوف شدم و به این آینده نگری تان درود و احسنت می فرستم.

اگر شما برای بار دوم میخواین بیمه نامه عمر ثبت نام کنین در پرسش نامه های شرکتهای بیمه باید به این نکته اشاره شده باشد و از شما سوال گردد که:

((آیا بیمه نامه عمر از شرکت بیمه دیگری دارین یا خیر؟))

و در پاسخ شما (اگر که مثبت باشد) باید نام شرکت بیمه،میزان سرمایه فوت و شماره بیمه نامه از طرف شما قید گردد،زیرا که مجموع سرمایه فوت به هر علت در شرکتهای بیمه در حال حاضر نباید از ۲۵۰میلیون تومان تجاوز نماید.

اگر این مورد از سوی شما رعایت شده باشه،شرکتهای بعدی با علم باینکه شما بیمه نامه دیگری دارین میتونن شما رو تحت پوشش قرار بدن یا شما رو بیمه نکنن.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و  حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام