در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مبلغ و نحوه خرید بیمه سربازی در سال 98 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

به موجب ماده ۳ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴قانون کار والحاق یک تبصره به آن مصوبه هیت وزیران میزان حق بیمه مدت خدمت نظام وظیفه ویا حضور داوطلبانه مشمولین بند۴به روش زیر محاسبه میشود :

  هفت درصد میانگین حقوق ومزایای مبنای کسر حق بیمه ظرف آخرین دو سال قبل از تقاضا ضرب در مدت خدمت سربازی به ماه، تا سقف 30 ماه.

بر اساس حداقل دستمزد سال 98 و 24 ماه خدمت سربازی می شود: 25ر483601 ریال.