در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 97 و 98 کی هست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

ثبت نام برای اعضا بازنشسته قدیم که تابحال بیمه تکمیلی نداشتن،فقط تا تاریخ ۳۰ بهمن ماه و برای عزیزان بازنشسته ای که در خلال اسفند ماه هر سال تا مهر ماه سال بعد به افتخار بازنشستگی نایل میشوند در کانونهای بازنشستگی هر استان و همراه با مدارک زیر قابل انجام است:

۱_اصل حکم بازنشستگی.

۲_آخرین فیش حقوقی فرد بازنشسته.

۳_کپی صفحات شناسنامه و کارت ملی افراد تحت تکفل .

برای فرزندان ذکور تا سن ۲۶ سالگی(مشروط به تحصیل در دانشگاه و با معرفی نامه) و برای فرزندان اناث نداشتن همسر و یا عدم شاغل بودن شرط تحت تکفل بودن و استفاده از مزایای بیمه تکمیلی می باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و رفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام