در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

از نمایندگان فروش بیمه عمر پاسارگاد سوال داشتم:
من یک بیمه عمر ۱۱۰ هزار تومانی دارم که به صورت ماهانه پرداخت میکنم.

سر رسید سال بیمه هم ۹۷/۱۲/۱۷

هست.چند ماه پیش قسط های بیمه مو جلو جلو دادم یعنی آخرین قسطم که همون سر رسید ساله بیمه هست.حالا میخوام الحاقیه بزنم و به صورت سالانه پرداخت کنم و همچنین مدت قرار داد رو افزایش بدم.حالا باید الان اقدام کنم یا خیر؟

روش کار به چه صورت هست؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

بهترين روش پرداخت به صورت سالانه است كه شما انتخاب كرديد .

خوشبختانه بيمه هاي عمر و زندگي انعطاف پذير و طبق شرايط و خواسته بيمه گذار با پركردن يك فرم تغيير در بيمه نامه عمر ميتوانيد سر سال سررسيد بيمه نامه خواسته هاتون رو درخواست بديد

فرم تغييرات را از نماينده يا مشاورتون ميتوانيد دريافت كنيد.

موفق باشيد .مريم ارفعي