در دیه و بیمه خودرو توسط (420 امتیاز)

با سلام و احترام.

لطفا ً بررسی بفرمایید :

نامه اول پزشکی قانونی :

  1. سیاه شدگی و تورم دور چشم راست
  2. جراحت بخیه شده ابروی راست و گوشه خارجی چشم راست و زیر چشم راست ( سه دامیه).
  3.  جراحت بخیه شده آهیانه راست ( دامیه) .
  4. خونریزی تحت ملتحمه ای مختصر چشم راست
  5. منطقه خراشیدگی آرنج راست (حارصه).همراه با تورم .
  6.  خراشیدگی بالای پستان چپ ( در حد حارصه ).
  7.  شکستگی استخوان چشمخانه راست با امتداد به راست صورت (منقله) که تحت عمل جراحی و تعبیه ادوات ارتوپدی داخلی ثابت شد.
  8. آسیب نسوج نرم شانه راست.
  9. ضایعات در اثر اصابت جسم سخت. (پذیرش بیمارستانی ) .

معاینه مجدد بعد از سه ما الزامی است در خصوص سایر ضایعات احتمالی متعاقبا اظهار نظر می گردد.

نامه آخر پزشکی قانونی که امروز پس از سپری شدن سه ماه صادر کرده است :

ضایعات تا حد امکان التیام یافته اند. درمان پایان یافته تلقی می گردد. شکستگی استخوان چشمخانه التیام مطلوب دارد.

ارش نسوج نرم اطراف محل شکستگی صورت در سمت راست به میزان( سه درصد).

ارش تورم دور چشم راست به میزان (نیم درصد).

ارش بند (4) گواهی اولیه به میزان (دو دهم درصد).

ارش توم آرنج راست به میزان (سه دهم درصد).

ارش بند (6) گواهی اولیه به میزان (نیم درصد).

ارش بند(8) گواهی اولیه به میزان ( هفت دهم درصد) .

- همگی از دیه کامل تعیین می گردد.

- سایر ضایعات دیه مقدر دارند.

معاینه مجدد لازم نیست.

دوستان عزیز لطفا ً این دیه رو محاسبه فرمایید و به سوال بنده نیز عنایت داشته باشید :

- با توجه به نامه اول آیا نامه دوم به نظر شما درست و کامل نوشته شده ؟ یه سری چیزا رو جا ننداخته ؟

با تشکر.

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درودبرشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

1. شش هزارم بعلاوه سه هزارم دیه کامل

2. جمعا 6 درصد دیه کامل

3. دو درصد دیه کامل

4. سه درصد دیه کامل

5. شش دهم درصد دیه کامل

6. نیم درصد دیه کامل

7.پانزده درصد دیه کامل بعلاوه 2درصد نصب ابزار ارتوپدی

این دیات مقدر جراحات فوق بود. چون شخص خانم بوده ارش های تعیین شده مربوط به ارش زیبایی از دست رفته است و به این درصدها اضافه میشه