در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

چنانچه مبالغ پرداختی بابت حق بیمه  قراردادهای  مهندسین مشاور دارای تشخیص صلاحیت از سازمان مدیریت و برنامه ریزی ازمبالغ  لیستهای بیمه تسلیم شده در یک دوره چند ساله بیشتر باشد ایا امکان مطالبه  و دریافت این مابه التفاوت از بیمه تامین اجتماعی امکان پذیر می باشد؟و چگونه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چنانچه مبلغ لیست حق بیمه شما بیشتر از مبلغ قرارداد باشد طبیعی است با توجه باینکه رد کردن لیست حق بیمه برای نفرات بیشتر یا دستمزده های بالاتر برای سازمان بار مالی ایجاد می نماید سازمان تامین اجتماعی حق بیمه را به استناد لیست حق بیمه شما محاسبه و دریافت می نماید و امکان مطالبه آن وجود ندارد.