در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
سلام

در فروردین ۹۶ پدرم با ده سال و شش ماه بیکار شد در سن۵۶ سالگی و فقط ۱۸ ماه براش بیمه بیکاری صادر کردند که مهر امسال تموم شد این ماه رفتم بیمه و گفتن یک سال سابقش نیومده بوده و تازه الان اومده سیستم به دروغ . درصورتی که در دو سال پیش سیستم ثبت شده بود و من همون دوسال پیش پرینت کامل رو دارم و الان میخام دیوان عدالت شکایت کنم چون مدرک دارم . این زمانی که گذشته برای شکایت دیر نیست ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برای شکایت به دیوان عدالت اداری هیچ وقت دیر نیست، به شرطی که چهارچوب ماهوی و شکلی دادخواست به شکل صحیح آن تنظیم شده باشد، البته ذکر این نکته قابل توجه است که در هر زمان سابقه قبل از اخراج بیمه شده اضافه و منتقل شود، امکان محاسبه و صدور حکم جدید وجود دارد، و صد البته این موضوع به میزان سابقه بستگی نداشته و در صورت استحقاق بیمه بیکاری فرد در سن 55 سالگی، وی می تواند تا سن 60 سالگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید.