در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من درشت نی ساق پام از یکجا و نازک نی به فاصله تقریبی ۵سانتیمتر از دو جا در تصادف شکسته الان رای دادگاه صادرشده و دو فقره برای من شکستگی نوشتن هر کدام هشت درصد طبق مطالبی که من تو اینترنت خوندم و کارشناسان محترم بیدبرگ گفتن این سه فقره شکستگی هست الان من به رای دادگاه اعتراض دادم اعتراض من مورد قبول واقع میشه یا همون دو فقره شکستگی درست هست

ممنون میشم کمک کنید.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

درصورتی که فاصله شکستگی انچنان نزدیک باشد که عرفا خرده شدگی در نظر گرفته شودو مصداق ((رض)) دیه خردشدگی معادل 13.3 درصد برشما ثابت میشود در غیر اینصورت  دیه دو شکستگی بر شما ثابت است و معادل دو دیه شکستگی یعنی دو  هشت درصد بر شماثابت است