در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ببخشید من دریک کارگاه تولیدی سرویس خواب کارمیکنم ، درسال ۹۵ خانمم باردار بوده و در آخرین ماه فارغ شدنش صاحبکارم بیمه ما رو دو سه وقفه انداخت ودرهمین ماه ها بچه ام بدنیا امد، وصاحبکارم مبلغ یک ودویست هزارتومان بابت هزینه های بیمارستان بهم داد ، اماهمین مبلغ رو ازم پس گرفت، من چگونه میتوانم اون مبلغ رودریافت کنم درصورتی که من ازسال۹۲تاالان همنجامشغول کارم؟ این اشتباه کارفرمابوده که بیمه ماروقطع کرده درصورتی که خودشونم خبر داشتن ازتاریخ فارغ شدن خانمم،

اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید.

باتشکراز زحمات شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

به اداره کار منطقه خود مراجعه و بر اساس ماده 148 قانون کار علیه کارفرمای مربوطه اقامه دعوی نمائید.