در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
آیا ممکن است زنی از دریافت مستمری همسرش ( خدمات درمانی) انصراف دهد و بخواد مستمری پدرش ( خدمات درمانی) را که کمتر است دریافت کند و دخترش که که شغل و شوهر ندارد مستمری پدر را دریافت کند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

همسر و فرزند از طرف شوهر (و پدر) واجب النفقه هستند و تا زمانی که مستمری وی(همسر) وجود دارد، نمی توان مستمری پدر  را دریافت نمود.دیگر این که تقسیم سهام مستمری بگیران به دلخواه و اانتخاب ورثه نیست و مطابق قانون است، گر چه بعضی از وظیف بگیران می توانند از دریافت آن امتناع نمایند. با همه این توصیفات، برخی اشخاص توانسته اند از طریق مجاری قضایی هر دو مستمری را دریافت نمایند.