در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

میزان عیدی سال 98 کارمندان ، کارکنان و کارگران دولت و بخش خصوصی چقدر است و چه زمانی پرداخت می شود ؟ لطفا  جدول حداقل و حداکثر حقوق عیدی در سال 98 رو هم اعلام کنید

ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

مبلغ عیدی کارگران و کارمندان در سال 98 حداقل 2/222/538 تومان و حداکثر 3/333/807 تومان می باشد.

مبلغ عیدی کارمندان و کارکنان دولت در سال 98 حدود 1/078/000 تومان می باشد که مبلغ دقیق آن توسط هیات وزیران اعلام می شود که در موقع اعلام در سایت بیدبرگ اعلام می شود.

جدول عیدی کارگران و کارمندان در سال 98

توضیحات تکمیلی در مورد محاسبه و پرداخت عیدی سال 98:

فرمول و نحوه محاسبه عیدی کارگران :

کلیه کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل شصت روز آخرین مزد ، بعنوان عیدی و پاداش بپردازند. مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان نبایستی از معادل نود روز حداقل مزد روزانه قانونی تجاوز کند .

  • تبصره ۱- مبلغ پرداختی به کارکنانی که کمتر از یکسال در کارگاه کار کرده‌اند باید به ماخذ ۶۰ روز مزد و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه گردد. مبلغ پرداختی از این بابت برای هر ماه نباید از یک دوازدهم سقف تعیین شده در فوق تجاوز نماید .
  • تبصره ۲- در کارگاه هائی که مطابق رویه جاری کارگاه بیش از مبالغ فوق پرداخت می نمایند. عرف کارگاه معتبر خواهد بود .

بند ۱۰ ماده ۹۲ قانون مالیات مستقیم

عیدی سالانه یا پاداش آخر سال جمعاً معادل یک دوازدهم میزان معافیت مالیاتی موضوع ماده 84 قانون مالیات مستقیم است.

فرمول و نحوه محاسبه عیدی کارکنان دولت :

مبلغ عیدی کارکنان دولت براساس میزان امتیاز و همچنین ضریب حقوق شاغلان تعیین می شود. براساس ماده 75 قانون مدیریت خدمات کشوری میزان امتیاز عیدی برای هر سال 5000 است و از سوی دیگر هیات وزیران هر ساله ضریب حقوق را برای مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص می‌کند و از ترکیب این دو، عیدی کارکنان تعیین می‌شود، ولی در نهایت در روزهای پایانی سال هیات وزیران میزان عیدی را بررسی و رقم آن را نهایی می‌کنند.