در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من قسط عقب افتاده زیاد دارم و آخرین باری که قسط بیمه عمر پرداخت کردم دوماه پیش بوده سوالم اینکه در دفترچه جدیدی که دریافت کردم نوشته بود اکه از سر رسید اقساط پرداخت نشده بیشتر از 6ماه گذشته ابتدا استعلام بگیرید بعد پرداخت کنید میخواستم بدونم مشکلی نیست اگه اقساط را پرداخت کنم ؟ نمایندگی که بیمه عمرم را خریداری کردم پاسخگو نیست.

با تشکر فرلوان
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که اگه فقط از 2 ماه پیش به این طرف قسط تون رو پرداخت نکرده باشین،زیاد محسوب نمیشه.

قسط عقب افتاده (معوق) بیش از 6 ماه هست که باعث میشه بیمه نامه تون مخفف بشه،یعنی بجز پوشش فوت بهر علت،سایر پوششهای بیمه نامه تون لغو میشه و دیگه تحت پوشش نیست تا زمانی که تمام اون اقساط عقب افتاده بالای 6 ماه رو پرداخت و گواهی پزشکی صحت و سلامت رو پر کرده باشین و به شرکت بیمه تحویل بدین.

اگر که بیمه نامه تون مربوط به شرکت بیمه پاسارگاد باشه،میتونین با مراجعه به تمام شعب بیمه پاسارگاد استعلام وضعیت فعلی بیمه نامه تون رو دریافت کنین.

در غیر اینصورت میتونین قبل از هر اقدامی با شماره دفتر مرکزی به شماره 82489-021 تماس و گزارش استعلام وضعیت بیمه نامه تون رو دریافت و سپس به هر اقدامی که به صلاح تون هست اقدام بفرمایین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام