در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
من اردیبهشت ماه زایمان کردم. حسابدار شرکت به جای اینکه بیمه با کارکرد صفر برایم رد کند، ترک کار زده اسمم را در لیست بیمه رد نکرده است. الان حقوق مرخصی زایمانم به مشکل خورده. برای اصلاح این مورد چه کار باید کرد و آیا شرکت هیچگونه هزینه مالی اضافی بابت آن باید به بیمه پرداخت کند یا خیر؟

ممنونم.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، به نظر م بهتر است شما برای استفاده از مقرری بیمه بیکاری به ا داره کار محل از کارفرما شکایت نماید وبا دادنامه مراجع حل اختلاف قانون کار از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید تا در صورت اینکه کارفرما حق بیمه شما را طبق قانون کمتر یا زیادتر واریز کردهاست مکلف شود برابر حکم اداره کار اصلاح نماید وشما بتوانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید .