در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اگر فردی ترنس اقدام به تغییر جنسیت از مذکر به مونث کرده باشه و شناسنامه جدید دریافت کرده باشه.  میتواند از حقوق بازنشستگی پدر که بازنشسته آموزش و پرورش بوده است و سالها از فوتش میگذرد استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

فرزندان دختری که فاقد شغل و شوهر باشند  استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را دارند واین موضوع ربطی به تاریخ فوت پدر ندارد. اما گمان آن می رود که در نخست دچار مشکل شده ناچار شوید موضوع را از طریق مارجع قضائی پی گیری کنید.