در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید؛

  1. بعد از اینکه مدارک و رای قطعی دادگاه را برای بیمه بردم 20 روز گذشته و وقتی با بیمه تماس گرفتم گفتند مبلغ دیه را در 97/9/21 به حساب دادگاه ریختند و گفتند شنبه بیایید تا چک یا رسید مبلغ رو بهتون بدیم ببینید دادگاه چند روز طول میکشد از دادگاه مبلغ رو بگیریم.
  2. وقتی که میگویند مبلغ رو واریز کردیم یعنی از کل مبلغ چیزی کم نکردند و کل دیه رو واریز کردن چون چند وقت که پیش که بیمه بودم با مصدومها سر مبلغ دیه چونه میزدند و می گفتن رای دادگاه اشتباهه و باید کمتر بگیری ولی به ما تاحالا چیزی نگفتن ممنون میشم اگر راهنمایی کنید مبلغ دیه ما 8% دیه کامل و 15% ارش است یا احتمال داره که کمتر ریخته باشند
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما در ابتدا رسید پرداخت رو روئیت بفرمایید.

مبلغ دیه باید طبق رای و ب  اساس هر درصد 2میلیون و 310 هزارتومان محاسبه و تادیه بشه و نه بیمه گر و نه صندوق دادگستری نباید چیزی از اون رو کسر کنن.

لطفا دلیل واریز به حساب دادگستری رو بفرمایید