در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارگری در ماه اذر 6 روز کارکرد دارد. ایا در اعلام لیست بیمه علاوه بر محاسبه 6 روز کارکرد و تاریخ ترک کار،

باید میزان " مزایای ماهیانه مشمول مستمر " وی نیز برای 6 روز محاسبه گردد یا خیر ؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام ، بله به نسبت کارکرد می بایست مزایای مشمول مستمر ازقبیل کمک اقلام مصرفی خانوار بن کارگری و.در لیست بیمه اضافه شود .