در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

عضویت در صندوق اعتباری هنر چه مزایایی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام

حمایت هایی که صندوق از اعضا بر اساس اولویت انجام خواهد داد بترتیب عبارتند از:

حمایت های توسعه ای
• ایجاد شرایط مساعد برای اعطاء تسهیلات اعتباری و وام بانکی جهت خلق آثار فرهنگی، هنری، سینمایی و مطبوعاتی
• مشارکت در تولید آثار فرهنگی هنری، سینمایی و مطبوعاتی با آنها
• کمک به اعضا برای دریافت وام و تسهیلات اعتباری به منظور ایجاد اشتغال و توسعه و اشاعه فرهنگ و رونق کسب و کار در زمینه فرهنگی و هنری ضمن دارا بودن توجیه اقتصادی کسب و کار
• مشارکت در تولید آثار فرهنگی و هنری، سینمایی و مطبوعاتی ثبت شده به منظور حمایت از پدیدآورندگان آنها ضمن در نظر گرفتن بعد اقتصادی

حمایت های بیمه ای
الف: بیمه تامین اجتماعی، نقص عضو و از کارافتادگی
ب: جبران خسارت غیرارادی، تسهیلات دریافتی جهت فعالیت های اقتصادی در عرصه های فرهنگی، هنری و مطبوعاتی
ج: بیمه تکمیلی درمان، حوادث و عمر
حمایت های بیمه ای شامل اعضایی خواهد شد که هیچگونه ارتباط با بیمه نداشته باشند.

حمایت های معیشتی و تامین آتیه
• پرداخت مقرری یا کمک مستمری به افراد مشمول
• کمک مستمری از کارافتادگی
• کمک مستمری سالمندان
• کمک هزینه معالجه
• کمک های مالی اضطراری بصورت بلاعوض
• کمکها و وامهای ضروری ( خرید مسکن- جعاله- هزینه تحصیلات- ازدواج) و ...