در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام
تعهدات بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)
پوشش خدمات بیمه تکمیلی در سال ۱۳۹۷ به اعضای صندوق اعتباری هنر بر اساس قرار داد منعقد شده با شرکت بیمه سرمد انجام می شود.
همه خدمات بستری و صدور معرفی نامه ( به جز دندان پزشکی ) به عهده شرکت کمک رسان ایران ( SOS )  و صدور معرفی نامه برای دریافت خدمات دندان پزشکی بر عهده شرکت ارتقاء سلامت پاسارگاد می باشد.
بیمه شدگان عضو صندوق پس از ثبت درخواست معرفی نامه در سامانه بیمانو و اطمینان از صدور آن به مراجع درمانی رفته  و از خدمات مراکز درمانی استفاده خواهند کرد.