در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من 20 روز صبر کردم پیام اومده برام که میگه

پرونده ورودی ب شماره فلان ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 1164 دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي قدس تهران (1164 جزايي سابق) ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصي فلان ثبت گرديد

الان باید چیکار کنم چون من تصادف کرده بودم رای غیابی صادر شد طرف هم بیمه نامه شو گذاشته بود لای پرونده الآنم میرم سامانه ابلاغ هیچی نیومده باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام باید منتظر صدور رای قطعی باشید و در صورت نیاز می توانید طبق ماده 34قانون بیمه شخص ثالث مصوب 1395 یک درخواست به شرکت بیمه صادر کننده بیمه شخص ثالث مقصر حادثه ارائه دهید تا 50درصد از دیه تقریبی شما را پرداخت نمایند .