در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در تصادفی که طرف مقصر بود و هیچ اعتراضی نداره مچ پام و شصت پام دررفتگی داشت و صورتم بالای ابروم زخم و روی گونه ام کبود کتفم هم بد زخم شده بود و چند جای دیگه هم زخم جزئی داشتم  میخام ببینم چقدر دیه میگرم

با تشکر از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام بایت در رفتگی مچ پا 4درصد ارش و برای دررفتگی انگشت 1درصد ارش تعیین می گردد و بایت جراحات دیگر باید میزان جراحات وارده مشخص گردد تا بتوان دیه یا ارش آن را تعیین نمود و خواهشمند است جهت محاسبه دقیق دیه حضرتعالی بعد از مراجعه به پزشکی قانونی ، مجددا طرح سوال فرمائید.