در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

برای گرفتن دیه از بیمه من گواهینامه ندارم ولی جریمه گواهینامه موتورمو دادم ایا بدون گواهینامه بیمه حق دیه ی منو به من پرداخت نمیکنه

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... طبق آئین نامه اجرائی ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث موضوع دیه راننده مسبب حادثه یکی از شرایط لازم برای پرداخت دیه به راننده مقصر داشتن گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه میباشد. اگر شما راکب موتور هستید و فاقد گواهینامه متاسفانه دیه قابل پرداخت نمیباشد.